Officieel Grin Dealerschap

Wij zijn dealer geworden van het Italiaanse Merk Grin

De maaiers van Grin zijn uniek omdat het afgemaaide gras niet verzameld of afgevoerd hoeft te worden. Het gras wordt zo fijn versnipperd dat het dient als meststof voor het gazon. Door het gepatenteerde maaimes van Grin wordt het gras nog fijner vermalen dan bij traditionele mulch-maaiers. De vermalen deeltjes zijn nagenoeg onzichtbaar en zakken direct naar de grond, zonder het maaioppervlak te bedekken.

Ook onder natte omstandigheden is het maaien met een grasmaaier van Grin goed mogelijk. Veel beter dan met grasmaaiers met grasopvangbak. Ook lang gras is geen probleem voor het maaien met een Grin maaier. Daarbij is het niet nodig om het gras vaker te maaien dan bij gebruik van een traditionele maaier, waar dit vooral bij mulching maaiers vaak het geval is.

Grin beschikt over een volledig programma van grasmaaiers die de behoeften van elke tuin vervullen. Er zijn maaiers met benzinemotoren en met lithium-accu. Daarnaast zijn er ook Grin maaiers die door middel van een 220-V kabel aangedreven worden.

De voordelen van een Grin maaier:

  • Gras hoeft niet opgevangen te worden in een zak, die vervolgens geleegd moet worden
  • Het gras hoeft dus ook niet als afval te worden afgevoerd
  • Door het ontbreken van een grasopvangbak is de maaier lichter en wendbaarder dan een traditionele maaier
  • Door het gras te recyclen en als meststof te gebruiken wordt het gazon mooier zonder dat het geld kost en op volledig natuurlijke wijze
  • Zwaar uitgevoerde aandrijving, sterk gelast frame van hoogwaardig staal en degelijke wielen

Nieuwsgierig?

Meer weten over de maaiers van Grin? Kom langs in onze showroom en laat je adviseren. Wij verwachten in Q3 het complete Grin assortiment aan onze webshop hebben toegevoegd.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *