Over ons

Dave Tuin en Parkmachines

Vanaf 1 maart 2017 heeft Dave Tuin en Parkmachines zijn deuren geopend in Heemskerk.

Dave heeft altijd de droom gehad om een eigen onderneming te starten. Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben in de tuin en parkmachine branche is hij zijn droom achterna gegaan en is hij zijn eigen onderneming gestart.

Het  bedrijf heeft bij aanvang al het dealerschap van Husqvarna verworven.

In de afgelopen jaren hebben we ons hard gemaakt voor de Automower robotmaaiers met als resultaat dat we 5 jaar later de 200e Automower hebben geïnstalleerd.

Diensten

Voor aanschaf van tuin- en parkmachines bent u bij ons op het juiste adres.

U bent van harte welkom in onze showroom om onze machines te bekijken. Tevens staan we u graag te woord om u meer over de machines te vertellen.

Voor reparatie op locatie beschikken wij over een servicebus.

Naast onze showroom beschikken we ook over een werkplaats waar u terecht kunt voor reparatie van de tuin en parkmachines.

Vanaf 1 September 2022 is het mogelijk om uw machine of accessoires te bestellen in onze webshop.

Bij Dave Tuin en Parkmachines kunt u ook terecht voor machineverhuur.

Heeft u interesse in een aanhangwagen of minigraver? Maak dan een afspraak zodat we u goed kunnen adviseren en een offerte op maat kunnen maken.

Over de Webshop

Webshop

1 September 2022 hebben wij een webshop geopend. Hierop kunt u eenvoudig machines en accessoires bestellen. Husqvarna machines hebben wij toegevoegd en in Q4 2022 willen wij de volledige accessoires en reserve onderdelen van Husqvarna aanbieden. Zodat u makkelijk en snel voor uw Automower mesjes kunt bestellen of een ketting voor uw kettingzaag.

Let op sinds 2020 hebben onze leveranciers te kampen met leveringsproblemen, wilt u zeker weten of wij het product op voorraad hebben neem dan telefonisch contact met ons op.