Verticuteermachine

Eliet E401 VM

De Eliet E401 VM met Honda GX is een robuuste verticuteermachine met vangzak en professionele Honda motor. Met vaste messen en inklapbare duwboom. Zodra in het voorjaar de temperatuur boven 12 graden komt is het raadzaam het gazon te verticuteren. Zo wordt de ontstane vilt- en moslaag van de bodem verwijderd en kunnen de graswortels weer voldoende licht, lucht en water opnemen voor een krachtige en gezonde groei.

Met een neerklapbaar stuur, zodat u deze makkelijk kunt vervoeren. De machine is licht en wendbaar, u kunt overal komen. Gemakkelijk te starten en rustig lopende motor. Met zijn werkbreedte is de Eliet E 401 voor kleine en middelgrote tuinen zeer geschikt. Voor verhuur geleverd met volle tank (Benzine).


Dagprijs € 35,00 incl. btw

Onkruidborstelmachine

Ariens Pro 370

Wilt u milieu vriendelijk, snel en eenvoudig onkruid verwijderen, dan is de Ariens onkruidborstelmachine Pro 370 de juiste machine voor u. Het lage eigengewicht van slechts 35kg maakt deze machine zeer wendbare en licht te bedienen. Dankzijde nieuwe borstelkop, met 6 borstelelementen en snelwisselsysteem, borstelt hij ruim buiten de wielen. Verder is de machine voorzien van trillingdempers en een reductiekit wat het comfort verder verhoogt.

Met een neerklapbaar stuur, zodat u deze makkelijk kunt vervoeren. De machine is licht en wendbaar, u kunt overal komen. Gemakkelijk borstels te vervangen. Met zijn werkbreedte is de Ariens Pro 370 zeer geschikt voor een kleine maar ook een middelgrote erf. Voor verhuur geleverd met volle tank (Benzine) en borstelset.

Dagprijs € 65,00 incl. btw – Borstelset € 30,25 incl. btw

Minigraver 1000 KG

CAT 300.9D

Zoekt u een veelzijdige minigraver, die gemakkelijk te vervoeren is en door smalle doorgangen kan? Dan is dit de minigraver voor u! De minigraver Cat 300.9D is uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. Door het grote vermogen is de Cat 300.9D de perfecte ondersteuning voor het aanleggen van sierbestrating, zware beplanting, het aanleggen van vijvers, of het slopen van gebouw.

Met een neerklapbaar beugel, zodat u deze makkelijk kunt vervoeren. De machine is licht en wendbaar, u kunt overal komen. Inclusief met 3 bakken (Banaanbak, Dieplepelbak en Brede bak). Voor verhuur geleverd met volle tank (Diesel).

Dagprijs € 102,85 incl. btw

Vacuummachine

Probst SM600

Met de Probst SM-600 steenmagneet kunt u eenvoudig en onafhankelijk van elektriciteit uw bestratingsmateriaal verplaatsen. Stenen of betonelementen, de SM600 kan alles verleggen. Dankzij de ingebouwde accu kunt u de machine overal gebruiken.
Makkelijk te vervoeren en te koppelen aan de minigraver. Met 400 kg zuigplaat geleverd. Voor verhuur geleverd met volle accu (Elektrisch).

Dagprijs € 55,00 incl. btw
Al onze verhuurmachines worden voorzien van een volle tank (benzine, diesel en elektrisch). Wij verwachten van de klant daarom ook met teruggave van de machine te voorzien van een volle tank. Mocht dit niet het geval wezen zullen wij een volle tank doorberekenen.