Robotmaaiers

Met Husqvarna Automower® kunt u vele uren vrijmaken. In plaats van het gazon te maaien, kunt u tijd doorbrengen met uw familie en vrienden en tijd besteden aan leukere activiteiten. En ondertussen blijft uw gazon in een perfecte staat dankzij uw robotmaaier. Stil en moeiteloos, in regen of zonneschijn.

Elke tuin is uniek. De vele verschillende modellen in het brede Automower®-assortiment zijn geschikt voor kleinere stadstuinen tot uitdagende oppervlakken van maximaal 5000 m2. Het volledig maaien van complexe gazons met afgelegen zones en smalle stukken is een onderscheidend kenmerk van Husqvarna Automower®.

BEREIK ALLE GEBIEDEN

De geleidingsdraad zorgt ervoor dat Automower® ook in afgelegen werkgebieden komt. De draad helpt de machine ook om de kortste weg terug te vinden naar het laadstation, om energie te besparen en om zichtbare sporen te vermijden.

SMALLE STUKKEN MAAIEN

Husqvarna Automower® detecteert nauwe doorgangen en vindt zijn weg door zelfs de smalste openingen.

WERKT IN DE REGEN

Husqvarna Automower® maait perfect onder alle weersomstandigheden. De cruciale onderdelen worden veilig beschermd tegen regen, stof en gemaaid gras.

WORDT AUTOMATISCH OPGELADEN

Automower® vindt automatisch de weg terug naar het laadstation. Hij wordt gedurende circa 60 minuten opgeladen en gaat daarna weer verder met maaien, zonder dat u daarvoor iets hoeft te doen.

MAAKT GEEN GELUID

U zult verbaasd opkijken hoe snel u Husqvarna Automower® vergeten bent. U merkt nauwelijks iets terwijl de maaier door de tuin rijdt en het gazon snel, stil en efficiënt maait.

STEILE HELLINGEN

Dankzij zijn optimale ontwerp en intelligente werking maait Husqvarna Automower® 435X AWD hellingen tot 70% of 35°, terwijl onze andere modellen geschikt zijn voor hellingen tot 45%.