Aanhangwagens

Atec maakt al decennia lang hoge kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Elk product is een modern ontwerp, gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen met slechts een doel voor ogen. Optimaal comfort voor u en uw waardevolle transport!

Een aanhangwagen van Atec geeft u waar voor uw geld want Atec staat voor topkwaliteit, gebruiksgemak en een hoge inruilwaarde. Alle Atec aanhangwagens worden geproduceerd uit de beste grondstoffen. Koudgewalst volbad verzinkt staal, Fins berken multiplex (18mm) en Knott assen staan garant voor een lange levensduur en excellente rijeigenschappen. Hieruit volgend bezit u met een aanhangwagen van ATEC een door-en-door ontwikkeld kwaliteitsproduct, gekenmerkt door een intelligent ontwerp, een solide constructie en gebruikmakend van hoogwaardige materialen. Dit resulteert in maximaal comfort en een optimale veiligheid. Heeft u wel eens een aanhangwagen gehuurd? Dan is de kans groot dat u al eens kennis heeft gemaakt met onze producten, want Atec mag zich aanhangerleverancier van het grootste verhuurbedrijf in de Benelux noemen. Een betere garantie voor kwaliteit is er niet.

Wilt u de beste trailer voor uw paard? Atec heeft veilige paardentrailers die aan uw wensen voldoen! Atec maakt kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Elke trailer is een modern ontwerp, gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen met slechts één doel voor ogen: Optimaal comfort voor u en uw paard!

De 7 values van Atec

Hiernaast vind u de zeven values van Atec. Hoogwaardige kwaliteit aanhangwagens en paardentrailers. Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

BEL ONS!

Compleet assortiment

Compleet assortiment

Atec biedt een uitgebreide range modulair opgebouwde producten. Dankzij de vele accessoires kunt u elke paardentrailer of aanhangwagen volledig personaliseren.

Veiligheid

Veiligheid

Door het uitgekiende ontwerp, de duurzame materialen en degelijke constructie beschikken Atec aanhangwagens en paardentrailers over uitstekende rijeigenschappen. Atec gebruikers profiteren hierdoor van optimale veiligheid en maximaal comfort.

Vooruitstrevend design

Vooruitstrevend design

Atec aanhangwagens en paardentrailers zijn ontworpen voor optimale functionaliteit en duurzaamheid. Maar dat staat het design allerminst in de weg. Ook het oog krijgt wat het verdient.

Kwaliteit

Kwaliteit

Atec levert aanhangwagens voor professionele gebruikers. Daarom volstaat alleen de beste kwaliteit. In ontwerp, constructie, materialen én service.

Drie jaar garantie

Drie jaar garantie

Of u uw aanhangwagen of trailer dag in dag uit gebruikt, uw aanhangwagen kan tegen een stootje. Atec verleent altijd drie jaar garantie op materiaal- en constructiefouten.

Optimale service

Optimale service

Het dealernetwerk van Atec staat garant voor deskundig advies en persoonlijke aandacht. Onze dealers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast zorgen zij voor deskundig onderhoud en perfecte service.

Waar voor uw geld

Waar voor uw geld

Paardentrailers en aanhangwagens van Atec gaan lang mee. Dat blijkt onder meer uit de hoge inruilwaarde.

Online Brochure

This is a full width text block. Click the edit button to change this text.